Blog

Danas vam predstavljamo liniju inspirisanu mojom Mashom, ali i svim devojčicama koje su same svoje muze. Čitava ideja i koncept nastao je kroz naše zajedničke razgovore. Poruka koju naše Frida muze nose je ono što želimo da podelimo sa svim kul devojčicama. Mene je moja naučila da uvek osluškujem sebe, da radim stvari u kojima najviše uživam, da se nikad ne stidim svojih osećanja i da se istim vodim, i da je ono po čemu sam posebna već u meni, i svakog dana me motiviše da to nešto i pronađem.

Vreme je za sunce, vreme je za promene, vreme je za procvat, za osmehe, za gole noge i razbarušenu kosu, vreme je da grad bude obojen, osunčan i pun razdraganih ljudi čiji će osmesi odjekivati. Mi ćemo sunce dočekati uz Fridu sa leptirima na grudima prateći talase svoje lične transformacije i osluškujući unutrašnje želje kojima ćemo se sigurno pokoravati. Vreme je za unutrašnji mir i slobodu, za sveopšti boljitak i ljubav, vreme je za proleće.

Kada malo bolje pogledamo, sve što smo proživeli i ostavili iza sebe i dalje je u nama. Ponekad samo treba da se prisetimo. Da nismo sami. Da nismo bez ideja. Da nismo neplodni, samo zato što ćutimo. Da dozvolimo sebi da uživamo i opustimo se u kratkim epizodama predaha, i da se osvrnemo iza sebe i pogledamo šta smo sve uradili za sada…Sve što ste ikada učinili i stvorili, dovoljno je da vas pogura u pravcu dobrog osećaja i probudi u vama želju da ponovo stvarate. Vrlo često je sve što nam treba već u nama, samo postoje dani kada moramo sebe da podsetimo da je upravo tako.

Što su dani sivlji, zahtevaju više našeg sjaja. Naš zadatak je da sebe sačuvamo od svega sto nam usporava dah, što nas obeshrabruje i čini da poljuljamo veru u čudo života. Svedočimo izazovnim vremenima, tim pre mi unutra treba da budemo u miru i da odašiljemo svoj sjaj. Loš dan ne mora da ostane loš, haos u glavi može da se stiša, srce može da se primiri ili da zaigra, usne mogu da se izviju u osmeh, oči mogu da zasjaje i za tren ćemo opet biti sami sa sobom u miru, unutra, na mestu gde smo uvek kod kuće.

Akcenat je prešao na konzumiranje. Brenda, trenda, sezone, međusezone, sadržaja, informacija, reklama, a proizvod svega jeste neminovna uniformisanost i dosada. Nekada neverovatno uzbudljivi modni mediji, magazini, blogovi i vlogovi postali su skupina opštih mesta koja nas ostavljaju bez uzbuđenja. Da rezimiramo - umorili smo se od fake modnog kruza instagram vodama. Sve je otišlo predaleko i pojelo samog sebe. Car je go. Na instagramu su svi super obučeni, ali da li je tako i u stvarnom životu? Čini nam se da je nestalo kreativnosti. Želimo sporo iskoračavanje iz svega instant, brzog i plaćenog u fin