Zaga Clothing

Line Art love

Tokom cele prošle letnje sezone obožavali ste naše Line art haljine, što nam je samo potvrdilo da je tada novi, jednostavniji dizajn, ali i dalje veran našem brendu bio pun pogodak.

Ove haljine prava su letnja poslastica, napravljene su od najkvalitetnijeg pamuka, jednostavnog kroja ali ciljano komotne kako biste u njima nesmetano mogle da pobedite svaki dan. Pored toga što su savršeno lagane i nežne prema našoj koži, lako su uklopljive, zbog toga smo ih nosili na sto načina. Uz biciklističke ili bez njih, na patike ili sandale, kao haljinu ili tuniku uz izbledeli džins, kao letnji favorit ili tranzicioni komad kada su temperature polako počele da padaju.

Line art kolekcija posvećena je svima koji dele vrednosti našeg brenda i veruju u iste uzore, a koji žele da ostanu u okvirima svedenijeg stila i minimalističkog dizajna.

Ove haljine bile su vaš i naš najbolji saveznik tokom najtoplijih meseci, baš onakvih kakvi nas i sada čekaju iza ćoška. Pre nego što vas obradujemo novom letnjom kolekcijom, odlučili smo da vam poklonimo popust od 20% na sve naše Line art haljine, tokom ove i cele sledeće nedelje.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0