Zaga Clothing

BlogMoja priča

Moja priča

Ovaj blog post zaslužuje posebno mesto.

Pišem i brišem, sve je previše, ili premalo, i ništa nije kako treba jer – najteže je pisati o sebi. Godinama unazad ZAGA Clothing priča moju priču umesto mene, a sada je došao momenat da se dizajnovi, ilustracije, materijali i skice spoje sa likom i putovanjem koji su me do njih doveli.

Imala sam sjajnu priliku da ispričam MOJU PRIČU novinarki Radio Televizije Vojvodine i dragoj prijateljici Kseniji Jovanović. Ko je bio i ko jeste moja podrška, kako je izgledao moj put ka pronalaženju sebe, moj soulseeking, šta sam naučila i iskusila i šta me je napravilo osobom koja jesam danas i ko sam bila pre titule dizajnera. Sve to, i mnogo više možete čuti u emisiji, a moja jedina želja je da moje iskustvo bude podstrek ili onaj maleni vetar u leđa koji nam svima treba da bismo danas zapošeli ono što želimo da uradimo ceo život.

Svi naši putevi su smisleni tek kada imaju neku višu svrhu, a najlepše što možemo uraditi jedni za druge je inspirisati, ohrabriti, i probuditi snagu, želju i prkos da radimo stvari od kojih nam srce igra.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0