Zaga Clothing

BlogNew in: DEZEN Dizajn

New in: DEZEN Dizajn

Vreme je da vas sve upoznamo sa najnovijom članicom našeg tima i prostora. Kreatorka i stilistkinja Anja Plemić koja stoji iza brenda “Dezen dizajn”, obojila je našu prodavnicu zlatnom, i mi smo presrećni zbog toga. Komadi koje Anja pravi spojii su jednu zajednicu žena i devojaka različitih uzrasta i priča kojima je zajednička ljubav upravo nakit. U njenoj kolekciji se nalazi nešto nežno, nežno neustrašivo, nešto što kazuje ljubav, sreću, nešto jedinstveno, i nešto za svaku od nas.

Ova saradnja nam je posebno draga jer smo u Anjinom radu pronašli vrednosti koje i sami zastupamo. Ulepšavanje života svojim mušterijama i beskrajna snaga, strpljenje i razumevanje svih njihovih želja i potreba je Anjina misija i sve uz najveći i najiskreniji osmeh koji možete da zamislite. Baš kao i njen brend, ova dizajnerka donosi sunce, a to je sve za šta se ZAGA Clothing godinama zalaže – obasjana i osnažena kreativna modna zajednica.

Dezen dizajn nakit možete pronaći u našoj prodavnici u Novom Sadu, u Radničkoj 30. Jedva čekamo da vidimo koji su vaši omiljeni komadi i na koji način ćete ih kombinovati. Ove sezone omiljene reči u modi su nam eksperiment i igra. Zbog toga je ovo naš direktan poziv da se i vi poigrate sa nakitom ukoliko ga već volite, a pogotovo ako se do sada niste okuražili da eksperimentišete sa istim.

Rečima naše Anje – Tvoj dan, tvoj dezen – i mi jedva čekamo da izaberete svoj.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0