Zaga Clothing

BlogPariska manija: Haljina na preklop i ove sezone je naš omiljeni komad

Pariska manija: Haljina na preklop i ove sezone je naš omiljeni komad

U jednom od prethodnih postova pisali smo vam o tome zašto je haljina na preklop najbolji i najpraktičniji komad odeće koji možete da izaberete. Danas se vraćamo sa podsetnikom da su nove haljine na preklop tu, baš na vreme za jesen, godišnje doba kada njena čar, ali i praktičnost posebno dolaze do izražaja.

Prethodni post možete pročitati ovde.

Vreme je za tranzicije iz jutarnje svežine u tople dane i nazad u skoro hladne noći. Kalendarski možda još uvek ne, ali jesen je iza ćoška, i sada nastupa najkraći i najlepši deo godine. Ulice još uvek nisu pozlaćene lišćem ali je avgustovska vrelina sasvim sigurno nestala do sledeće godine. Kada je u pitanju igra sa odećom i stilizovanje, ovo su ubedljivo najbolji vremenski uslovi, pre kiše, sivila i nedostatka volje da se uopšte obučemo, pre gumenih čizama i sigurne gužve u saobraćaju, postoji predivni septembar, kada je sve baš kako treba.
Baš sada nastupaju haljine na preklop i njihova neosporiva tranzitivna moć sa kojom smo se mi poigrale kako bismo vam donele primere različitih stajlinga. Želele smo da vam pokažemo da ove haljine izgledaju jednako skladno uz espadrile i pletenu torbu koliko i uz teške i grube kaubojske čizme i pleteni džemper. Suština je da vremenski uslovi nisu presudni faktor ukoliko je neki komad odeće smišljeno napravljen. Bilo da ste fan kraće ili duže verzije ove haljine, njena lepota i utilitarnost ispuniće gotovo sve vaše potrebe dok ćete istovremeno izgledati prelepo, elegantno i klasično. To nikad ne izlazi iz mode.
Ukoliko odlučite da najlepši mesec u godini provedete na nekom putovanju, ova haljina će biti vaša najbolja prijateljica. Osim što je izuzetno laka za pakovanje i u vašem koferu neće oduzeti mnogo mesta, kada stignete na destinaciju, gde god ona bila, odmah će se uklopiti u ambijent a vi ćete vrlo lagano moći da uživate u svim čarima svog putovanja. Zbog izuzetno kvalitetnog materijala koji smo izabrale za nju nećete morati mnogo da se mučite sa peglanjem, dovoljno je da je ostavite na ofingeru u kupatilu dok se tuširate i para će je ispraviti, a još uvek visoke dnevne temperature vam neće smetati jer ovu haljinu nećete osetiti na svojoj koži – toliko je savršena.
Pišite nam koju dužinu vi preferirate, koji dezen vam se najviše dopada, gde ih nosite i uz šta najviše volite da kombinujete ove haljine. Jedva čekamo da vas vidimo u njima!
5/5

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0