Zaga Clothing

BlogPet razloga zbog kojih morate da imate haljinu na preklop!

Pet razloga zbog kojih morate da imate haljinu na preklop!

Čim se pojavila sedamdesetih godina prošlog veka, haljina na preklop odmah je postala simbol ženstvenosti i osnovni komad svakog garderobera. Preko pedeset godina ovaj model jedan je od najtraženijih i najnošenijih iz sezone u sezonu i za to postoji niz logičnih objašnjenja. Mi vam donosimo naših najvažnijih pet razloga zbog kojih ova haljina treba da bude sastavni deo vašeg garderobera bilo da se minimalista ili maksimalista.

1. Haljina na preklop nije trend, uvek je u stilu

Obzirom na to da modna industrija sada već na nedeljnom nivou diktira nove trendove, teško je da bilo koji komad dobije status vanvremenskog. Međutim, ovaj model haljine je sastavni deo svakog kapsula garderobera, bilo da imate monohromatski minimalistički stil ili glasan, obojen i naglašen. Rame uz rame ona ima status obaveznog komada kao i kvalitetna bela košulja ili dobar par farmerica, nešto što svako od nas treba da ima.

2. Možete je obući za svaku priliku i nositi tokom cele godine

Bilo da je u pitanju tranzicija dan u noć ili proleće u leto, jesen u zimu, ova haljina je potpuni kameleon i u zavisnosti od aksesoara ona će izgledati odlično. U zavisnosti od doba dana, veliku torbu ćete zameniti malom, i ravne sandale ili baletanke štiklom. Kada je u pitanju promena godišnjeg doba, u hladnijim mesecima izgledaće sjajno kao sloj ispod vašeg omiljenog duksa ili džempera uz čizme na štiklu, kao dašak proleća u hladnim danima.

3. Odgovara svim tipovima građe

Najbolje svojstvo ove haljine je zapravo to što odgovara svima! Njen savršen a jednostavan kroj i vezivanje oko struka tu su da bi se prilagodili vašem telu, a ne vi njenom kroju. Zbog toga će ova haljina na svakom telu istaći sve što treba i sakriti sve što možda mislite da treba. Pored toga što je komplimentarna svakoj građi prikladna je i za sva starosna doba, i uvek će izgledati dobro.

4. Udobne su i lake za nositi

Posebnu čar imaju oni komadi odeće koje ne osetimo na koži i ne zahtevaju previše zakopčavanja, zatezanja, nameštanja. Zbog toga su ove haljine najbolji izbor onim danima kada želite da izgledate dobro sa minimalnim trudom. Potrebno je tačno minut da je obučete, a zatim ćete se tokom celog dana osećati udobno i lagano dok će haljina pratiti svaki vaš pokret i biti sjajan kompanjon kroz svaku obavezu.

5. Doslovno će trajati večno

Osim što je u pitanju komad koji će uvek biti stajliš, ukoliko izaberete haljinu na preklop od prirodnog materijala, doslovno će biti vanvremenska. Ako na dobro promišljen kroj dodate i kvalitetan, prirodan materijal koji se lako održava i uvek izgleda sveže uz minimalano održavanje ova haljina će dug niz godina biti vaš najbolji prijatelj.

Ukoliko u svom garderoberu još uvek nemate ovakvu haljinu, požurite na naš sajt www.zagaclothing.com gde vas čeka nekoliko modela i boja baš ovog modela koji su trenutno i na popustu! Vrlo uskoro izbor na našem sajtu će se proširiti sa novom kolekcijom koja stiže! Naš izbor boja za ovu sezonu su lila, teget i mint sa sitnim cvetnim printom, koja boja je vaš izbor?

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0