Zaga Clothing

Charming fever

Poslednjih nekoliko sezona uopšte ne krijemo da su odela naš omiljeni modni poduhvat. Obožavamo da ih nosimo, kombinujemo i da se u njima transformišemo iz vrlo ozbiljnog i korporativnog izgleda, u svečani, pa iz svečanog u fuziju kežuala, ali sa dozom ozbiljnosti. Girl on the go look dobije potpuno novu dimenziju kada je u priči izuzetno dobro odelo, zbog toga je sve vreme naša najveća misija da upravo takvo i izdizajniramo, sašijemo i poklonimo vama.

Druga važna dimenzija jeste umetnost stvaranja odela. U odnosu na sve druge komade koje imamo u ponudi, odela iziskuju posebno pažnju i nežnu ruku pri krojenju, šivenju i finim radovima na kraju, dok konačno ne stignu u vaše garderobere da ih stilizujete i tako im date svoj pečat. Odela su napravljena od najkvalitetnije, 100% čiste vune, i šiju se po vašoj meri. Kod dobrog odela izuzetno je važno da ono prati vaše telo, ne da vi prilagođavate sebe odelu, zbog toga za razliku od ostalih komada koji nose potpis Zaga, odela šijemo po narudžbi.

Sada su tu naša nova odela koja su savršena uvertira u drugi deo naše zimske kolekcije. Za one koje preferiraju zimu u gradu, bez skija i snega, i one koji se ne odriču glamura ni kada su temperature neverovatno niske tu je Charming Fever.

Odela su spremna za poručivanje i vaše garderobere, a novogodišnji praznici su sjajan izgovor da pre nego što zapakujete paketiće svojim bližnjima obavezno počastite i sebe.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0