Zaga Clothing

Feeling loved

Došli smo do drugog dela naše priče. Savladali smo dobra osećanja i pozitivan mindset u teškoj godini punoj izazova, i mada nismo došli do kraja prepreka, osećamo se dobro. Sada je vreme da se osetimo voljeno.

Danas želimo da razbijemo stigmu da je voleti sebe jednako biti samozaljubljen ili egocentričan, istina je zapravo, da moramo da volimo sebe kako bismo mogli da pružamo ljubav svima oko sebe. Svakog dana, u svakom momentu, kada je teško ili lako, moramo da volimo, da se osećamo voljeno i da delamo noseći srce na rukavu. Zato je došlo vreme da ponesemo mantru Feeling loved svuda sa sobom, kao drugi deo priče Feeling good. Vama zatim ostavljamo prostor da sami promislite da li ćete tu ljubav donositi vi, ili će vas krasiti ljubav koju upijate svakodnevno iz svog okruženja.

Ne postoji bolji osećaj od osećaja ljubavi. On prožima, izmamljuje osmeh, struji kroz vene, izvlači iz nas ono najbolje i vraća nas u sopstvenu srž. Ljubav, ispisana tek naučenim dečijim rukopisom je prva stvar koju treba da naučimo da pružamo, primamo i nosimo s ponosom. Vrlo je jednostavno, biti voljen je biti čovek, biti voljen je imati suštinu, biti voljen je imati sve što nam je neophodno da slobodno dišemo. Nije važno da li srce poklanja porodica iz koje ste došli, porodica koju ste stvorili, partner, najbolja drugarica, prijatelji iz detinjstva ili sebi sami, važno je da je osećaj tu i da nas nikad ne napušta.

Pomenuli smo vam u uvodu da sve počinje od voljenja sebe. To ne treba da vas plaši ili srami, volite sebe uvek, negujte svoj um, svoja osećanja i svoj odnos prema sopstvenim željama i delima. Ispunite svoje želje, svoj gušt, svoje potrebe, svoje ciljeve, i budite ponosni na sebe, ispunjeni ljubavlju jer će samo tako ostati snage i osmeha i za druge. Sve počinje od nas, pa tako i odnose sa drugim ljudima gradićemo samo ako prvo usavršimo odnos sa sobom.

Želja da budemo voljeni duboko je ukorenjena u svakome od nas, što je čini najprirodnijom željom koja postoji. Zbog toga mi glasno kažemo da želimo da se osećamo tako svaki dan. A dokaz da se i vi slažete sa nama je i činjenica da naši duksevi sa mantrom Feeling loved uveliko krase vaše outfite.

Zbog toga za sve one koji nisu stigli da uhvate svoj duks, u našu prodavnicu i na sajt stiglo je još ljubavi. Duksevi su dostupni na našem sajtu na sledećem linku: https://www.zagaclothing.com/product/feeling-loved-sweatshirt-multiple-colors/ , na našem Instagram profilu, ili u našoj prodavnici u Radničkoj 30 u Novom Sadu.

Naš blog između ostalog mesto je na kom delimo svoje kreativne modne ideje, ali i pozivnica vama da nam pokažete kako ste vi kombinovali komade o kojima pričamo. Zato nam pišite, slikajte se, tagujte nas, šaljite svoje ideje i predloge a mi ćemo radosno uživati u njima i sigurno naučiti nešto od vas.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0