Zaga Clothing

BlogSrpski tekstoviHodamo tiho i nosimo karner sa sobom

Hodamo tiho i nosimo karner sa sobom

La Vida suknja dobila je svoju mlađu, ali jednako zabavnu sestru – Paloma haljinu!
Postoji mnogo elemenata po kojima je naš identitet prepoznatljiv, ali nešto što je deo našeg brenda od samog početka i vraća se kroz svaku kolekciju koju prezentujemo jeste upravo karner.

Iako naizgled težak za kombinovanje i izuzetno upečatljiv detalj, karner je neverovatno romantičan, daje dozu vintidža i na kraju krajeva – zapravo je prelak za stilizovanje!
Za razliku od ekstremno velikih komada nakita, ešarpi, šešira ili bilo kog drugog modnog detalja, karner je implementiran na glavni komad autfita, u ovom slučaju na haljini. Njegovo prisustvo ne treba da vas plaši, niti da bude izazov, on nije povod za stišavanje ostatka kombinacije već jedinstveni poziv na igru sa odećom i detaljima.

Nakon što ste obožavali naše La Vida suknje i košulje u svim svojim edicijama, na red je došla haljina. Istovremeno izuzetno jednostavna i elegantna, ali sa velikim detaljem i dodatkom boje, poziva na black tie događaj jednako koliko i na flamenko. Osim karnera koji je centralni deo ove haljine, njena silueta je jednostavna te je idealna za tranziciju iz dnevnog u večernji autfit, a mogućnosti su zaista beskrajne.

Dok traju hladni i sivi dani, mi biramo da je kombinujemo ovako – svedeno, i možda pomalo mračno ali i dalje izuzetno efektno. Ali kako odbrojavamo dane do proleća, ova lepotica će se sigurno susresti sa bojama, upadljivijim nakitom, bombericom od brokata celom od printa, malom zabavnom torbom, ili cirkonima, štrasom … i sa prvim zracima sunca, mi ćemo biti tu da vam pokažemo koliko zabavna može da bude!

Paloma je već dostupna u našoj prodavnici u Novom Sadu u Radničkoj 30, i na našem sajtu.
Pišite nam u kojim bojama biste želeli da je vidite! Da li vas asocira na proleće? Kako biste je kombinovali?

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0