Zaga Clothing

BlogSrpski tekstoviNeka ulice postanu naše male modne piste, a život dovoljan povod za slavlje

Neka ulice postanu naše male modne piste, a život dovoljan povod za slavlje

Jedan od naših favorita, za sve ljubiteljke života, jesu La Vida suknje, čija se sama simbolika naslućuje u nazivu. Ne moramo mnogo da pričamo o ovom proizvodu, jer je on uz nas svake godine, iz kolekcije u kolekciju. Suknje su neizostavan deo ženskog ormana, a mi, konkretno ove, možemo slobodno svrstati u naš zaštitni znak.

Ne preterujemo kada kažemo da pristaju baš uz sve. Idealne za neke svečane prilike, a vrlo lako ih možete upariti sa nekim duksom, rolkom ili džemperom. Izrađujemo ih po meri, a širok izbor boja kanerčića na njima, sjajno će definisati krajnji „look“ i učiniti ga mnogo praktičnijim za kombinovanje.

Selekcija naših najurbanijih komada pripala je beogradskoj bazi, radnji LAGAMI, smeštenoj u najlepšem delu ovog grada. Adresa je Uzun Mirkova 7, a mi već dugi niz godina negujemo tradiciju i poklanjamo poverenje baš ovoj lokaciji i timu ispred nje.

O poverenju i tradiciji bar vi znate mnogo. Svoju pažnju nam poklanjate od samog početka, stoga samo želimo da vas pozovemo u šetnju beogradskim ulicama, da zajedno nastavimo da slavimo život, a usput u našoj drugoj oazi izaberete komad po svom ukusu.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0