Zaga Clothing

BlogSrpski tekstoviPozivamo vas na naš treći rođendan!

Pozivamo vas na naš treći rođendan!

Dragi naši,

Pre tri godine zajedno sa nama uplovili ste u za nas najozbiljniju avanturu do sada – otvaranje prodavnice. U tom momentu, sve što smo do tada stvorili, dobilo je svoje pravo mesto u svetu, a vaše reakcije, saveti i želje postale su neposrednije i opipljivije nego ikada.

I zaista beše avantura. Između rođendana uspeli smo da donesemo mnogo kolekcija, dovedemo nove heroine i nekim starim damo novi život, pretrpimo i preživimo ozbiljan krah modne industrije, započnemo blog, da vam ispričamo svoje priče i damo vama voljene komade kojima ćete bojiti bojanku svog života. Mnogo toga nije bilo lako, i ponekad smo se, teška srca ipak zapitali da li je održivo, dovoljno vredno, dovoljno divno, ali na kraju svakog znaka pitanja, odgovor su uvek vaši zadovoljni osmesi.

Za svaki dan u kom ste podržali naš brend, bili deo naše priče, i pridržali nam četkicu dok smo oslikavali naš svet Soulseekera, beskrajno smo vam zahvalni!

Zbog toga vas pozivamo da nam se pridružite na proslavi 3. rođendana naše radnje u petak, 28. oktobra od 12-20h.

Sačekaćemo vas raširenih ruku, sa našom novom ski kolekcijom, i specijalnim popustima do 50% na postojeće komade, i prezentacijom brenda Rose de Mai, čije prelepe torbe su od skoro dostupne kod nas.

Čekamo vas na dobro poznatoj adresi!

STUDIO ZAGA
Radnička 30, Novi Sad

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0