Zaga Clothing

BlogSrpski tekstoviSKI ME TO THE END OF LOVE

SKI ME TO THE END OF LOVE

Čvrstim korakom smo ušli u decembar, i dok čekamo prve prave vesnike zime, spremni smo da donesemo planinu u grad jer je naša Mountain ready kolekcija već tu! Nova limitirana kolekcija dukseva sa kapuljačom i haljina dukseva već je dostupna u našoj prodavnici u Radničoj 30 i na sajtu, i spremna je za vaše kofere! Željeni pravac je planina!

Ove zime želeli smo da utoplimo i spremimo za ski stazu dobro prepoznatljive likove – Fridu i Dalija, koji su sinonim za naš brend od prvog dana. Tako su u našu kolekciju ušli novi neodoljivi dizajnovi, spremni za ski stazu, ili zimu u gradu – vi birate!

Za zimsku kolekciju još jednom smo se udružili sa neverovatnom umetnicom koju ste obožavali u kolekciji „Sama svoja muza”, Tijanom Tripković, koja je iznedrila prelepu, novu zimsku ilustraciju koja se našla na trećem duksu u ovoj kolekciji.

Po uzoru na neodoljivo talentovanog Cohena, naša mantra ove sezone je Ski me to the end of love!

Mi smo našli način da duks iskombinujemo u gradu i napravimo zimsku idilu pre nego što se odmetnemo na planinu. A pošto su duksevi napravljeni od 100% pamuka, savršen su izbor za ski stazu, ispod jakne, kao i za apres ski aktivnosti – omiljeni restoran i kratko piće za povratak toplote!

Ukoliko se uputite u shop sekciju na našem sajtu, tamo će vas sačekati 10% popusta na ovu kolekciju! Koji duks vi birate? Kako ih kombinujete? Šaljite nam fotografije!

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0