Zaga Clothing

BlogSrpski tekstoviTime to suit up!

Time to suit up!

Rečima fiktivnog karaktera iz sitkoma „Kako sam upoznao vašu majku”, Barnija Stinsona: Vreme je za odela! Izgleda da smo preskočili Miholjsko leto i iz vreline smo u danu prešli na gotovo zimske temperature, ovo je zapravo super stvar, u modnom smislu, jer sad možemo da se posvetimo ubedljivo najboljem autfitu na svetu – odelu. Pisale smo vam o naših pet razloga zbog kojih obožavamo haljine na preklop, danas pričamo o razlozima zbog kojih obožavamo odela!

1. Odela su neizostavni deo svake Kapsula kolekcije

Prvi razlog je zapravo uvertira u priču o tome zašto su odela toliko dobra. Pisale smo vam o tome šta je Kapsula kolekcija, i mada ona u zavisnosti od stila za svaku osobu pomalo varira, odela su svakako nešto što ne treba izostaviti nikada. Odela, iako možda deluju kao da zahtevaju konkretan događaj ili razlog zbog kog se oblače, zapravo izuzetno široko primeljiva i odlična baza za pravljenje autfita. U zavisnosti od toga da li ćete ga nositi na štikle ili patike, na košulju, svilenu bluzu, ili majicu sa printom, na šešir ili kačket, veliku Meri Popins tašnu, ili malu pismo torbu sa šljokicama, odelo može da podnese baš sve.

2. Odela uvek izgledaju dobro

Kroj i materijal su uvek ključ, to su komponente koje razlikuju „jeftine” od „skupih” komada, ne cena. Ako je odelo dobro sašiveno, ono će u svakom momentu izgledati baš kako treba, nezavisno od načina na koji ste odlučili da ga stilizujete. Shodno tome, odelo je uvek komad za koji važi da je bolje imati jedno ali kvalitetno jer to nije komad koji ćete obući jednom i gurnuti ga negde u dubinu garderobera, a i mi na ovom blogu duboko verujemo u ponavljanje autifta i svega što nas čini da se osećamo dobro. Oštre linije koje prate vašu figuru, i čvrst materijal koji će stajati samostalno, uvek su dobar izbor i izgledaće fantastično u svakoj prilici. Pored toga, odela dobro stoje svima, bitno je pametno birati siluetu i ne forsirati kroj koji neće laskati vašem telu. Ali, ako dobro izaberete, u odelu ćete uvek izgledati dobro.

3. Odela imaju supermoć!

Ovo je možda pomalo subjektivno, ali je svakako vredno pomena. One sekunde kada obučemo odelo, ono kao da nam daje supermoći. Mi duboko verujemo u uticaj odeće na naše rasploženje, i u toj teoriji odelo je najviše na lestvici komada koji mogu u potpunosti da promene naš stav prema sebi, okruženju, danu i obavezama koje nas u tom danu čekaju. Tako da onih dana kada je sve sivo, hladno, pomalo besmisleno ili neobjašnjivo teško, mi obučemo odela.

Pogledajte Suits, jackets and pants za aktuelnu ponudu.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0