Zaga Clothing

BlogSrpski tekstoviVreme je za nagrade!

Vreme je za nagrade!

U decembru prošle godine prijavili smo se za konkurs Privredne komore Srbije kao brend koji posluje na društveno odgovoran način. Kraj godine je bio jednako stresan i uzbudljiv, pun obaveza koje moraju da se ispune do početka nove kalendarske godine, pun izazova i vapaja za odmorom. Od decembra, do pre nekoliko dana, prošli smo niz evaluacija kroz koje smo predstavljali naš brend, sve što on jeste, i sve ono čemu stremi da bude. U ponedeljak smo saznali, da je upravo ZAGA Clothing osvojila treće mesto na nacionalnom konkursu „Đorđe Vajfert”, namenjen kompanijama koje se u svom poslovanju ističu po principima društvene odgovornosti i na etičan i transparentan način vode brigu o svojim zaposlenima i zajednici u kojoj posluju.

Nagradu smo osvojili za kolekciju koju smo prošle godine kreirali u saradnji sa Galerijom Matice srpske, kao deo izložbe „Partizanka i fragonar”, koja je u prostor Galerije donela kolekciju slika i ličnih predmeta Jovanke Broz. Ova kolekcija, bila je jedna od najvoljenijih koje pamtimo, i godinu dana kasnije, i dalje je jednako tražena kao i u maju prošle godine kada je prvobitno stigla na naše police.

Pored toga što nam je donela ovo vredno priznanje, saradnja sa Galerijom Matice srpske bila je neverovatno iskustvo, i dala nam je prostor da pokažemo prave vrednosti našeg brenda. Od promocije i očuvanja svetske i domaće kulturne baštine, do održivih i fer principa poslovanja koje zastupamo od prvog dana. Kolekciju su šile osobe sa invaliditetom iz fabrike Lira u Kikindi, koja je naš višegodišnji saradnik i zahvaljujući kojoj naša odeća nosi oznaku Fer proizvod. Zbog toga, svim saradnicima koji su učestvovali u realizaciji ove saradnje i izradi kolekcije dugujemo jednu veliku zahvalnicu. Zahvaljujemo se i predstavnicama Privredne komore Srbije, koje su ocenjivale naš rad, i uzele nas u obzir, zahvaljujemo se i na nagradi koja je sjajan vetar u leđa za sve što radimo, kao i predstavnicama Udruženja poslovnih žena Srbije koje su nas uputile na ovaj konkurs.

Na kraju, hvala vama! Hvala svakoj i svakom od vas koji godinama unazad podržavate naš rad, kupujete ZAGA Clothing komade, šaljete nam fotografije u našoj odeći, dolazite u našu radnju, pišete nam na Instagramu, čitate naš blog, učestvujete u našim kreativnim dilemama i na taj način godinama unazad stvarate jedinstveni ZAGA Community zahvaljujući kom imamo nepresušnu želju i energiju da donosimo nove kolekcije i pronalazimo nove načine da dodamo svetu još malo boje.

Hvala vam za podstrek, ljubav, i osmeh.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0