Zaga Clothing

weloveRED

Na Instagramu i na našem sajtu predstavile smo vam kolekciju koja nosi ime “RED”. Kratko i jasno, ova boja objašnjava sve što ova kampanja nama znači, sve što želimo da naš brend govori. Stalna tema našeg bloga jeste osećaj, povezivanje mode sa osećanjima i raspoloženjima, osnaživanje, eksperimentisanje i nošenje odeće nasuprot ideji da naša odeća nosi nas.

Crvena boja ima više značenja, i kao takva priča priču. Crvena je jednaka strasti, ljubavi, zavodljivosti, toplini, zbog toga njome svi slikamo ono najlepše što nosimo u sebi, od najmlađih dana pa do danas. Srce probodeno strelom uvek će biti crveno, i mašna u kosi, i reč ljubav, i romantična haljina koju čuvamo za specijalne prilike. Sve naivno, čisto, i lepo jednako je crvenoj boji.

Ali, to nije njeno jedino značenje.
Crvena boja označava energiju, snagu, spremnost, karakter, uzbuđenje, nešto posebno, nešto što se izdvaja iz mase, nešto temperamentno. Crvena boja prkosi, ona izaziva reakciju, ništa crveno ne može da vas ostavi ravnodušnim, ona zaustavlja i skreće pažnju. Crvena kaže “ja sam tu!”, i ne može da prođe neprimećeno. Pa i Supermenov plašt je crven!

E to smo mi. Mi, žene.
Snažne, zaljubljene, pametne, primetne, markantne, osnažene, ispunjene energijom koja puca, motivisane, spremne na sve što će život baciti na nas, pa zavodljive, pa ponekad bezobrazne, pa zatim nežne. To je RED. To smo mi. Mi smo hrabre, i samostalne, i motivisane, i borbene, i nosimo srce na rukavu, i govorimo glasno i hodamo elegantno, i tu smo i moramo biti primećene. Mi smo fantastične. Zapravo, vi ste fantastične. I to je priča koju govori naša kampanja. Mi žene, mi smo crvena boja, u svakom svom značenju, u svakoj asocijaciji, u svakom slovu.

To je priča koju naš brend želi da prati, i to su žene koje želimo da obučemo. Zbog toga istražujemo, osluškujemo, učimo i napredujemo sa vama.
Zato što želimo da budemo vaš plašt.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0