Zaga Clothing

BlogSrpski tekstoviZa sve nas kampanjce, modni vodič kroz prazničnu euforiju: 20% popusta i last minute darivanja

Za sve nas kampanjce, modni vodič kroz prazničnu euforiju: 20% popusta i last minute darivanja

Ko kaže da slojevito oblačenje mora isključivati kreativu i modno eksperimentisanje? Uz dobar kaput i nekoliko šik zimskih komada, najlakše je outfit nadograditi toplim aksesoarima poput šala ili zimskih traka za kosu. Stoga, budite hrabre i odvažne, kako smo mi već i navikli od vas, pa se i u ovom godišnjem dobu ne ustručavajte da ponesete neke od naših već dobro poznatih kombinacija!

Praznična groznica nas, po tradiciji, već uzdrma početkom decembra. Taj dobro poznati duh takođe podstiče i individualnost, odnosno omogućava ljudima da izraze svoj lični modni stil. Svojim čarima, ima uticaj i na modu jer donosi potpuno novu inspiraciju za stvaranje jedinstvenih prazničnih stilova.
Iako se i dalje najviše interesujemo za večernji doček, ne treba da zanemarimo i sve popularnija dnevna okupljanja, tj. žurke. Shodno prilici, oblačenje može da bude i malo ležernije. Naše Tesla majice u crnoj i beloj boji, sa zlatnim sazvežđem, savršeno pristaju uz dobar džins, kombinaciju pantalona i sakoa ili pak nesto treće.

Iz dana u noć, transformišite svoj outfit za večernje druženje:
Ukoliko ste odlučili da najluđu noć u godini proslavite u svečanom raspoloženju, ali i dalje niste smislili odgovarajući outfit, naša crna La Vida suknja je savršen izbor.
Možete je kombinovati uz dobar blejzer, rolke, košulje, a za koju god boju kanerčića se opredelite, nećete pogrešiti.

Ne zaboravite sezonu darivanja!
Ukoliko kampanjski sve ostavljate za poslednji momenat, pa svojim najmilijima niste još izabrali poklone, mi predlažemo da pogledate nove dukseve iz naše kolekcije. Idealni za izmamljivanje osmeha ili da se jednostavno vi ušuškate u njihovoj mekoći i uronite u svoje omiljene aktivnosti kako u ovoj, tako i u narednoj godini.

I za kraj, ali ne i manje bitno, studio Zaga vam želi srećne predstojeće praznike! Da vam godina bude ispunjena ljubavlju, kreativnim stajlinzima, putovanjima i magičnom energijom!

Budite hrabre i odvažne, kako smo mi već i navikli od vas, pa se i u ovom godišnjem dobu ne ustručavajte da ponesete neke od naših već dobro poznatih kombinacija!

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0