Zaga Clothing

BlogThe perfect dress

The perfect dress

Na našem Instagram profilu prikazali smo vam našu novu haljinu sa puf rukavima, ovog puta još topliju i ušuškaniju sa rolkom, a vi je već obožavate. Ovo nam je dalo ideju da ove nedelje na blogu pričamo o centralnom i možda najkorisnijem komadu odeće koji možemo da imamo – haljini.

Do sada već svi znamo da treba da imamo jednu malu crnu i jednu malu belu haljinu koje će sigurno pokriti mnoštvo događaja i biti pravi kameleoni uz različite detalje. Međutim, ove dve opcije nisu stvorene da pokriju svakodnevne obaveze i onaj malo manje glam deo života.

Zbog toga nam treba ona jedna haljina koja je stvorena za dan, ali koja uz jednostavnu promenu obuće može da se transformiše u savršen izbor za noć, sportski događaj, odlazak sa drugaricama na kafu, odlazak na posao, odlazak na ručak ili sa decom u park. Ona haljina kojoj ćemo uvek težiti i koja će najređe stajati u našem ormanu a najčešće biti naš kompanjon.

Zašto je bitno da imamo jednu haljinu koja može sve? Zato što je to najlakši komad za kombinovanje a gotovo uvek daje utisak da ste posebno doterani, ili da ste se tog dana posebno potrudili iako će možda biti sasvim suprotno.

Dakle, haljina i sako i cipele na štiklu, haljina i možda dugačak ukrojeni prsluk kako bi rukavi sa volumenom došli do izražaja uz ravne cipele. Zatim haljina, gornjak i patike, ili ravne sportske sandale za dane kada smo u gužvi i želimo da uradimo što više.

Postoji pregršt kombinacija uz koje će haljina uvek izgledati dobro, sveže i novo, a svaki put će savršeno odigrati svoju ulogu vašeg najboljeg komada. Zato je bitno da kada birate svoju savršenu haljinu da pažljivo posmatrate sastav materijala, boju, dužinu i kroj, i birate je spram stvari u svom ormanu. Ovakvi komadi savršeni su deo kapsula kolekcija o kojima često pričamo i koje obožavamo. Daju vam prostor da uz kaiš, nakit i dobru torbu svaki put imate potpuno drugačiji autfit, a da pritom niste uložili novac u još komada odeće, već svaki put transformišete svog favorita. Ovde je uvek najbolja opcija ići sa jednobojnom opcijom, koja god to boja bila, jer je tako lakša za kombinovanje, onda sako, torba, cipele, kaput ili gornjak mogu da imaju detalje i printove koji će biti upadljivi a haljina će ostati neutralna baza koju ćete koristiti iznova i iznova.

Ovakve haljine takođe su sjajan način da ne podlegnete pod uticaj trendova koji se menjaju vrtoglavom brzinom. Trend može da se ogleda u detaljima i stilizovanju, a haljina treba da bude klasik kom ćete se vraćati iznova i iznova nezavisno od toga da li se trend promenio ili ne.

Ukoliko se odlučite da upravo ova haljina bude vaš voljeni klasik, ona vas čeka u našoj prodavnici u Radničkoj 30 u Novom Sadu, a mi jedva čekamo da vidimo na koji način ćete je vi iskombinovati. Naš odabir ovog puta bila je kombinacija koja je chic ali koja istovremeno dozvoljava da se u njoj krećemo slobodno i obavimo sve što nam je dan zadao.
Naša odeća uvek treba da prati naš pokret, tempo i impuls, a ova haljina uvek to radi savršeno.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0