Zaga Clothing

BlogDobrodošli na naš blog

Dobrodošli na naš blog

Ovo je trenutak koji smo dugo čekali i kojem se beskrajno radujemo! Blog vidimo kao način da se bolje upoznamo, da se povežemo i razmenimo ideje. Iako neki tvrde da je blog kao format u izumiranju, mi ipak mislimo da reč kao medijum, tišina u kojoj ona dolazi, i naše pravo da biramo svoj trenutak u toku dana, nedelje ili meseca kada ćemo je pustiti da nam se obrati, i dalje imaju mesto u ovom ubrzanom i često stresnom svetu u kom živimo.

Blog će biti dostupan na sajtu, a u malo izmenjenom formatu moći ćete da ga čitate i kao newsletter koji će jednom nedeljno dolaziti u vas inbox I informisati vas o raznim temama, nama i vama bliskim i važnim. Uz prijavu na newsletter dobijate 10 % popusta na Vašu prvu kupovinu bilo čega iz ZAGACLOTHING asortimana, iako znamo da mnogima od Vas ovo neće biti prva kupovina kod nas.

Za koga je napisan ovaj blog?

Ovaj blog napisan je za Vas.

I prvi, i svaki naredni.

Jer bez Vas ne bi postojala ni ZAGA.

On će biti plod razmišljanja na razne teme koje nas pokreću, inspirišu, okupiraju.. i koje moramo deliti dalje, jer svako unutrašnje putovanje ima višu svrhu- a ona se sastoji u tome da se priča prenese dalje i da nastavi da živi u nekim drugim dušama.

Vi znate da mi nismo ovde slučajno. Da smo zajedno na stazi SOULSEEKER-a, onih koji tragaju dušom. Da osluškujemo svoju unutrašnjost i da se onome što se unutra dešava ne opiremo, nego prepuštamo. Tako je i ovo stečeno znanje poželelo da se prelije dalje, da se ovaploti u vidu reči i da ispiše prazan prostor svojim DNK. Valjda je to i misija svakog stvaraoca.

Počev od 2014. godine naš put je inspirisan veliki ljudima, soulseekerima koji su ostavljali sve i kretali iz pepela beskompromisno prateći svoj ritam i svoju viziju. Od svih koji su bili sa nama, najduže su se zadržali Tesla i Frida. Hajde da verujemo da ni to nije slučajnu i da svaka od nas nosi u sebi oba arhetipa- žena umetnica i žena naučnice svoje duše.

Frida žena je umetnica, žena koja voli da se okiti cvećem, jaka, savremena heroina, preduzetnica života i art direktorka svojih unutrašnjih i spoljašnjih okolnosti, prefinjenog izraza i jarkih boja. Ona se rasplače glasno, pa se posle još veselije smeje. Frida žena voli život u svim njegovim bojama.

Tesla žena je pametna, moderna i samouverena, čvrstu stoji iza svojih stavova i osluškuje svoju vibraciju. Ona je naučnica sopstvene duše, rođena soulseekerka, koja zna da je važnije biti dosledan sebi, nego izazvati simpatije okoline. Ona intuitivno razume da biti smart znači biti coll na kvadrat i živi po tome.

Ovde će biti tema koje se tiču njih dve. Pisaćemo o modi, o cveću u kosi, o inspiraciji, zaroniti u neke umetničke atelje, prepustiti se hedonizmu i larpourlartizmu, a onda ćemo se trgnuti i okrenuti praktitizmu, pogledati brojke, formule, poigrati se sa znanjem i poslagati sve naše košulje, majice, trenč mantile i cipele u savršen niz, onako da našim garderoberima zavlada potpuna harmonija, napraviti SWAT analizu naših radnih dana i shvatiti da je naše najveća snaga u trenucima odmora. Posvetiti se u potpunosti deci, ispuniti svoje želje i detinjstva, staviti crveni ruž poput Francuskinja (ne, nije nam dosadilo).

I daćemo vam po koji savet na tu temu. I slušaćemo vaše komentare. I biće nam drago da uzajamno inspirišemo jedni druge.

Nadamo se da ćete voleti da budete ovde i da ćete rado dolaziti.

Na kraju, poželite nam sreću i napišite po koji komentar ispod tekstova, jer iako se ne bojimo straha od grešaka, treba savladati početničku tremu, a sve je lakše kada smo zajedno.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0