Zaga Clothing

BlogValentine’s day

Valentine’s day

Dan zaljubljenih jedan je od praznika koje posebno volimo, i mada verujemo da ljubav i ushićenje koje donosi zaljubljenost nešto što treba da slavimo svakog dana, drago nam je što postoji datum na koji ceo svet postane romantičan. Ljubav je jedan od najznačajnijih motiva u našem brendu i najveći pokretač našeg stvaralaštva. Ljubav prema našim partnerima kao primarni odraz romantične ljubavi, ali i ljubav prema sebi, ljudima koji nas okružuju, ljubav prema našem poslu i ljubav prema životu.

Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.
– Lao Tzu

Današnji datum slavi se duž celog sveta, a mi smo želeli da vam poklonimo nešto kako bismo ulepšali vaš. Na našem online shopu će vas sačekati 10% popusta na jedan artikal, a 20% na izabrana dva. Komad za koji se nadamo da ćete posebno voleti jeste naš crveni Feeling good duks koji svojom vatreno crvenom bojom, i skrivenom porukom o ljubavi na porubima posebno dodaje euforiji ovog praznika.

Želimo vam da danas, kao i svakog dana, budete srećni i zaljubljeni, u svoje partnere, u sebe, u ovaj dan, u sve lepe stvari koje vas okružuju i da slavite svoja pozitivna osećanja i ljubav koja vas okružuje.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0