Zaga Clothing

BlogZaga in Paris: Nepresušna inspiracija sa francuske kaldrme

Zaga in Paris: Nepresušna inspiracija sa francuske kaldrme

Nije tajna da su francuski stil i Parižanke moja večita inspiracija. Istovremeno promišljen i krajnje ležeran stil, duboko razumevanje brendova i umetnosti koja stoji iza svakog komada, poštovanje prilika, posvećenost konstantnoj doteranosti koja nije opterećujuća, i najlepši vintage dućani koje možete da zamislite – sve to i mnogo više jesu Pariz i Parižanke. Shodno tome, ne postoji bolje mesto na svetu za prikupljanje inspiracije i snage za nove projekte, ali i život uopšte.

Pariz je za mene kao La La Land, moje mesto za beg u sopstvene misli i otkrivanje unutrašnjih želja koje nekad izgubim u svakodnevici. To je mesto na kom se i potpuno oslobodim, modno. Gotovo je ekstatično imati prostor u kom možeš da obučeš šta god želiš, kombinujući sve što ti padne na pamet, jer sam izlazak na ulicu je dovoljan povod da se doteraš. Parola je sledeća: svi su doterani i kada nisu, ležernost je stanje uma, ne stil oblačenja, i po beretci će najlakše prepoznati da ste turista. Zato sam na blog danas donela jednu foto reportažu, podsetnik sebi, a potencijalno inspiraciju vama. Da se uvek igrate, da nosite sve svoje boje glasno i ponosno, i da modu, a ni sebe, nikad ne shvatate previše ozbiljno jer svako mesto na svetu može da bude vaš La La Land, u potpunosti je na vama koliko ćete iskoristiti njegov potencijal.

U koji grad vi bežite? Šta nosite ovih dana? Šta želite da vidite kod nas?
Pišite nam u komentarima i na našem Instagramu, a mi vam se vrlo brzo ponovo javljamo sa produktima naše inspiracije, i jedva čekamo da vidite!

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0