Zaga Clothing

BlogZašto je majica najbolji odevni komad na svetu?

Zašto je majica najbolji odevni komad na svetu?

Proleće je doba koje slavi majice, a mi vas pitamo da li imate bar jednu našu u svom garderoberu?

Bilo da ste verni opuštenim stajlinzima u trenerkama i patikama, ili jedva čekate da ih zauvek zaboravite i uskočite u dobar džins i štikle, majice će biti vaš saveznik. Mi smo baš po njima prepoznatljivi. Od prvog dana koristili smo ih kao platno da na njima ispričamo našu priču. Kroz kvalitet po kome smo poznati, mekoću pamuka, neuništivu štampu došli smo do toga da nam pišete koliko ih volite, da čak i spavate u njima. Neke su postale kultni komadi koje smo pravili iz sezone u sezonu, a neke su se tiho ušunjale u limited edition serije i isto tako i izašle iz njih. Jer limited je limited. Tako i treba da bude. Sada vam predstavljamo naše razloge zbog kojih majice pravimo, kupujemo, volimo i nosimo iznova i iznova.

1 Dobra majica ide uz sve, zaista. Ovo je jedan od glavnih razloga zbog kog nikada ne treba da štedite pri kupovini dobre majice. Različiti krojevi čak i obične bele majice mogu da doprinesu širokom spektru outfita. Ukoliko na to sve dodate i print ili boju, mogućnosti se ne sužavaju već naprotiv, rastu. Majica nije nešto što možete da nosite isključivo na plave farkerke ili na trenericu, one imaju moć da svaki formalni autfit učine više street wear prikladnim, neobičnijim ili kreativnijim, ali to ne znači da ne mogu da budu i elegante.

2 Dobra majica je klasik. Trendovi se menjaju vrlo često i nekada ne stignemo ni da ispratimo sve što se dešava na modnoj sceni. Dobra majica, odgovarajućeg kroja i kvalitetnog materijala je klasik i neophodna osnova svakog garderobera, ona se ne menja sa trendovima i uvek je prisutna. Ona je vezivni element svakog našeg outfita i može mu doprineti na bezbroj načina ako je pametno iskoristimo.

3 Dobra majica je uvek udobna. Naši omiljeni komadi odeće nisu uvek i najudobniji koje imamo u ormanu, zbog toga će danima kada želimo da izgledamo dobro a da se pritom osećamo udobno i lagano majica uvek biti naš najbolji saputnik. Majica je naš cheat sheet za besprekoran izgled u najudobnijem mogućem komadu koji nam dopušta da se krećemo i uživamo tokom celog dana.

4 Dobra majica je uvek šik. Iako je ovo najbejzik komad koji možemo imati u ormanu, to ne znači nužno i da je najdosadniji. Zapravo, u zavisnosti od temperature, vašeg raspoloženja ili prilike, majica može da bude odličan statement komad, ili jedan od slojeva tokom hladnijih meseci. U zavisnosti od toga da li je bela, u boji ili sa printom, ona ima snagu da bude centralni komad vašeg outfita i da kao takva privuče svu pažnju na vaš izgled i stav.

Ovo je naša prilika da vam približimo našu ljubav prema majicama, naš prvi izbor za proleće su ZAGA majice sa Fridinim likom koje su i započele našu kreativnu priču, ali pored nje, u našem brendu nalazi se niz dizajnova kojima se iznova vraćamo i koje volimo. Nadamo se da vam se dopadaju naše nove fotografije koje savršeno oslikavaju našu ljubav prema ovom komadu, i da smo vam zagolicali kreativnost za odabir prolećnih outfita.

Na našem sajtu www.zagaclothing.com/shop i u našoj prodavnici u Radničkoj 30 u Novom Sadu, vas i dalje čeka sniženje na našu kompletnu ponudu osim autlet kolekcije.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0