Zaga Clothing

Feeling good

Pored svih stvari koje će nas podsećati na prošlu godinu, nikada u životu ne bismo pomislili da će nas na nju asocirati moda. 2020. nam je svima oduzela toliko toga, a za uzvrat nam je dala nešto potpuno ridikulozno – vratila je trenerku u modu. Možda je bilo savršeno logično da nam modna industrija ove godine konačno ponudi to kao opciju koja nije potpuni faux pas. Odlučuili smo da stvorimo našu verziju udobnog i kvalitetnog, mekanog duksa koji ćemo moći da nosimo i kao haljinu i oni dolaze u vidu našeg Feeling good duksa. Ovaj naš potez izazvao je odmah velike simpatije kod vas.

Odlučili smo da pitamo Milicu, studentkinju žurnalistike i modnog entuzijastu, koja je među prvima kupila Feeling good duks šta je to što ju je očaralo ko njega.

Činjenica je da sam ove godine prvi put osetila potrebu da u kupovinu odem ciljano da kupim duks, do sada su se oni nekako samo nalazili u mom ormanu i služili su svrsi zvanoj “odeća za po kući”. Kada nam je Zaga ponudila svoju duks haljinu, i to još u kombinaciji sa štiklama, možda mi je prvi put palo na pamet da mi je novi trend strašno simpatičan, ili još strašnije – zabavan i lep. Kada sam se na momenat oslobodila stege koja mi nalaže da moda ne treba da bude udobna i da za lepotu treba malo i da se propati, duks haljinami je postala savršena opcija za pobeđivanje svih obaveza koje mi svakodnevica priređuje. 

Očigledno nam je svima neophodno pobeđivanje sveprisutne neudobnosti, a neudobno nam je sve što nas trenutno okružuje, treba nam da se osećamo dobro. Ne znam da li je to zbog skrivene poruke o ljubavi, ili zbog jasno izdiktirane mantre Feeling good, ali Zagina duks haljina je postala ozbiljno obožavan komad za mene, i prilično sam sigurna da neće proći samo kao hit sezone, već kao klasik kom ćemo se vraćati. Kažem mi zato što govorim iz svoje novonastale i najiskrenije ljubavi prema komforu, koji sam sebi godinama unazad uskraćivala, a znam da se i vi slažete sa mnom zato što su sve Feeling good haljine pronašle svoje nove vlasnice. Duks ću naravno nastaviti da nosim u svakoj prilici uz svoje leopardaste adidaske a novu Zaginu kolekciju čekam uzbuđena i uz Ninu Simone, and I’ll be feeling good!

Nema ničeg pogrešnog u tome da stavimo akcenat na to kako se osećamo u svojoj odeći pored toga kako u njoj izgledamo. Mislimo da je bitno da s vremena na vreme dozvolimo sebi da budemo opušteni, da se podsetimo lepote jednostavnog i da je sada više nego ikada dozvoljeno da menjamo svoje navike kada nam je već promenjena svakodnevica. Iako nam je ova godina pokazala koliko brzo spoljašnji stvet može drastično da se promeni, još više nas je učvrstila u našoj želji da naš unutrašnji svet kontrolišemo sami. Da biramo svoje misli, fokusiramo se na dobre stvari, pažljivo slušamo svoj unutrašnji glas i da se sami sa sobom osećamo dobro. Mali dokaz da nas ima istomišljenika je ovde, vaše fotke i Feeling good duksevi koji žive dalje sa vama u formaciji dobrih osećanja. Odeća ima moć da odredi kako ćemo ići kroz svoje dane, mi želimo da pobedimo svaki dan, a biramo da se osećamo dobro i vama želimo isto!

No posts were found for provided query parameters.

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0