Zaga Clothing

How to styleHow to style: one suit three ways

How to style: one suit three ways

U današnjem postu želele smo da vam pokažemo kako isto odelo, odnosno odela istog kroja možete da iskoristite na tri potpuno različita načina, kroz tri popuno različite žene. Kada birate odelo, važno je da brinete o tome da bude kvalitetnog materijala, da bude kroja koji vam odgovara, i da možete da ga nosite na mnogo različitih načina kako bi ono zaista bilo osnova vašeg garderobera.

Važno je da komadi kao što su odela imaju veliku tranzitivnu moć i budu iskoristiva za mnoštvo različitih prilika, pogotovo u slučaju onih dana kada sa posla odlučite da produžite u provod.

Ovog puta, Zaga je oličenje street style-a, savršena žena on the go kojoj je odelo poput superherojskog autfita u kom može da pobedi baš sve. Na sebi nosi i sivi Yugo Smile duks, crne kaubojske čizme, crnu tašnu i kaiš, i sunčane naočare koje su komplimentarne odelu.

Marija nosi svetlije odelo, nežnija narandžasta se uklapa uz njenu blagu estetiku. Ona je po naraciji Parižanka koja voli jednostavnost, zaobljene cipele i beretke, bez ikakvih oštrih linija i agresivnih detalja. Ovo bi bio savršen autfit za poslovno okruženje, sa ili bez beretke, bodi koji tek malo viri ispod sakoa, i srednja štikla prikladna za sve dnevne događaje.

Eklektičan stil je rezervisan za Milicu koja odelo kombinuje sa zelenim sandalama i cirkonima, jer je ovo odelo spremno za izlazak. Obzirom na to da voli oversized, ali i balans, sako je stegnut čipkanim korsetom koji istovremeno daje još jednu teksturu, ali i nešto drugačiju strukturu samom odelu.

Marija nosi Dusty Orange odelo, a Zaga i Milica nose Terracota odelo. Oba odela su istog kroja, imaju duplo kopčanje na sakou, i sašivena su od najkvalitetnije čiste vune. Razlikuju se samo u nijansi materijala. Sva odela možete pronaći u našoj prodavnici u Radničkoj 30 u Novom Sadu, dostupna su i za šivenje po vašim jedinstvenim merama.

Related Products

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0