Zaga Clothing

NewsNaših top 5 predloga novogodišnjih poklona za voljene ljude

Naših top 5 predloga novogodišnjih poklona za voljene ljude

Decembar je mesec kada počinju slatke muke zvane pokloni i bez izuzetka svake godine nas dočekaju nespremne. Šta kupiti i čime obradovati ljude koje volimo, i kako doprineti prazničnoj euforiji? Iako možda mesecima unazad imamo jasnu sliku toga šta želimo nekome da poklonimo, često se planovi izjalove a kupovina poklona dođe na red u poslednjem momentu. Ova godina nam dolazi kao jedan veliki specifikum, i kao takva, remeti sve rituale na koje smo navikli. Ovog decembra ne postavljamo sebi pitanje šta želimo da poklonim svojim ljudima, već kako da učinimo da im ova praznična sezona bude što lepša nasuprot godini koja nas je valjano sažvakala.

Smatram da smo ove godine zagazili u zonu u kojoj materijalno gubi sav smisao, jer nam više od svega fale iskustva. Međutim postoje stvari koje su iako materijalne, samo pomagalo da nešto proživimo i osetimo, i upravo takve stvari treba da vam budu fokus ove godine. Naši predlozi za novogodišnje poklone su:

1. Poklonite nešto iz svog garderobera

Ukoliko postoji neki komad odeće koji ne nosite ili neki koji se posebno dopada osobi kojoj ga namenjujete, ovakav poklon može biti izuzetno ličan i imati veliku emotivnu vrednost.

2. Poklonite dobru knjigu ili pretplatu za Bookmate

Knjiga je uvek sjajan poklon pogotovo ako ona krije posebno značenje ili poruku za osobu kojoj je poklanjate. Ukoliko niste sigurni koja je to tačno knjiga koju biste odabrali, online platforma Bookmate nudi izuzetno širok izbor najrazličitijih knjiga koje kasnije možete čitati na svom telefonu ili računaru.

Sve informacije o Bookmate aplikaciji i načinu na koji ona funkcioniše, možete pogledati na linku https://bookmate.com/

3. Poklonite klizaljke

Klizanja ima i na otvorenom, a lepote ima i u iščekivanju. Sve što nas trenutno ograničava i koči, jednom ipak mora i da prođe, a kad prođe jedne predivne klizaljke će dočekati svoj momenat da zasijaju.

4. Zavirite u ponudu malih brendova

Male zanatske radnje i lokalni brendovi imaju sjajnu ponudu i pokloni iz ovakvih prodavnica mogu biti mnogo posebniji, kvalitetniji i ličniji, a sigurno ćete i njima ulepšati praznike svojom kupovinom. 

Posebno vam predlažemo da obradujete svoja čula i svoju kožu nekim kvalitetnim, hransljivim i mirišljavim preparotom koji će vas za čas odvesti u carstvo mekanih snova, a na kom će vam vaše čitavo biće biti zahvalno. Zavirite u ponudu SOFI cosmetics brenda iz Novog Sada.

Ako želite da budete maštoviti ove godine poklonite dragoj osobi (ili sebi!) nešto kreativno poput sveće iz Ilijada Boutiqe. Svaka sveća je pažljivo ručno livena i zapakovana a ova mala skulpturale remek dela možete da naručite pojedinačno ili u setu, a modele možete da kombinujete po želji.

IG @sofi.kozmetika
IG @ijada_boutique

5. Poklonite nešto iz Zaga kolekcije

Pripremili smo za vas poseban odabir artikala koji će se naći na 20% popusta sa željom da se i naš brend nađe na vašem spisku poklona. Sve što poželite iz naše ponude, možete poručiti putem ovog sajta, putem Instagrama ili Facebooka, ili pozivom u našu radnju na broj telefona 0216350607 gde ce vas naša Sneža informisati o aktuelnostima i detaljima naše ponude.

Ne zaboravite da u svemu ovome uživate. Ako nam izbor poklona stvara stres, negde smo pogrešili u koracima!

Post a comment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0