Uslovi Korišćenja

Uslovi Korišćenja

Osnovni podaci o firmi

Pun naziv pravnog objekta: ZACS TEAM doo Novi Sad

Adresa: Ravanička 3, 21000 Novi Sad

Delatnost i šifra delatnosti: Proizvodnja ostale odeće 14.13

MBR: 21322695

PIB: 110240257

Web adresa: www.zagaclothing.com

Kontakt telefon: +381 21 6350 607

Kontakt e-mail: [email protected] // [email protected]

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.“

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.“

ZACS TEAM doo nije u sistemu PDV-a.

Kontakt podaci – korisnički servis

Adresa: Radnička 30, 21000 Novi Sad

Kontakt telefon: +381 21 6350 607

Kontakt e-mail: [email protected]

Dostava robe i eventualna ograničenja

ZACS TEAM doo vrši isporuku na teritoriji cele Srbije u saradnji sa kurirskom službom.

ZACS TEAM doo zadržava pravo da naplati isporuku, a cena će biti vidno označena prilikom kupovine u korpi.

Isporuka porudžbenica se naplaćuje prema cenovniku kurirske službe, detaljne informacije možete naći na linku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Uz potvrdu porudžbine, svakom kupcu porukom šaljemo informacije o tome kada mogu da očekuju isporuku svojih proizvoda. Kurir je odgovoran da pošiljku isporuči primaocu u neoštećenoj transportnoj ambalaži. Ukoliko je transportna ambalaža neoštećena, smatraće se da je pošiljka isporučena u ispravnom stanju. Ukoliko je transportna ambalaža oštećena, kurir je dužan da na licu mesta napravi zapisnik o oštećenju.

Kada je u pitanju dostava na području Kosova, kupci se mogu informisati o pravilima i rokovima slanja putem sledećeg linka:

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/usluge/urucenje-danas-za-sutra-kosovo.asp

Garancija, reklamacije i servis

Ukoliko sa robom kupljenom putem našeg sajta imate neki problem ili pitanje, možete nas kontaktirati na  021/ 6350-607 radnim danima od 11-17h ili putem elektronske adrese [email protected]

Ukoliko dođe do oštećenja proizvoda koja su posledica neadekvatne izrade, uvažićemo Vašu reklamaciju. Ukoliko se proizvod ošteti na drugi način usled nepažnje korisnika, nećemo uvažavati naknadne reklamacije.

Za reklamaciju pošaljite nam fotografije oštećenog proizvoda koji ste naručili, na email sa [email protected] detaljnim opisom oštećenja. U roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, prodavac će elektronskim putem obavestiti potrošača o odluci (prihvaćena ili odbijena primedba potrošača u vezi sa saobraznošću artikla) u vezi sa reklamiranim artiklom, kao i o eventualnom načinu rešavanju reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (povraćaj novca, odgovarajuće umanjenje cene, zamena ili popravka artikla). Reklamacija će biti rešena u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije. Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći radi rešavanja sporne situacije, a sve u cilju otklanjanja predmetnih nedostataka.

Proizvod koji menjate ili vraćate OBAVEZNO mora biti neoštećen, da nije korišćen (uključujući i pranje) i u originalnoj ambalaži. Kupac snosi troškove dostave prilikom zamene (dostava u oba smera – i vraćenog proizvoda i novog koji se uzima u zamenu) ili vraćanja proizvoda.

Napomena: reklamacije primamo u roku od 7 dana od prijema pošiljke.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime kompanije ZACS TEAM doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u firmi ZACS TEAM doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama . Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ZACS TEAM doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Izjava o PDV-u

ZACS TEAM doo nije u sistemu PDV-a

Trgovac ne nudi zabranjene proizvode/usluge

ZACS TEAM doo ne nudi zabranjene proizvode/usluge, u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini Republike Srbije.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0